Despre noi

Despre SAMAS
Obiectivele de formare
Despre SAMAS 01

Despre SAMAS

Asociația SAMAS activează în domeniul prevenției și al educației pentru sănătate. Dezvoltăm programe de formare pentru profesioniști din domeniul sănătății și cel educațional, pentru ca aceștia să poată ajuta, la rândul lor, părinții să ia cele mai bune decizii pentru sănătatea copiilor.

Cele 2 mari programe ale Asociației SAMAS sunt: Educație Perinatală pentru
părinți în primele 1000 de zile ale copiilor și Sănătos de mic – programul
național de educație nutrițională pentru preșcolari.
Prin Programul de Educație perinatală am dezvoltat o comunitate de 2459 de
specialiști din rândul moașelor, medicilor, asistenților medicali și asistenților medicali comunitari, care oferă informații despre nutriția și îngrijirea corectă a bebelușilor viitorilor
părinți și părinților începători din întreaga țară în comunități, maternități, online sau la centrele SAMAS.
Sănătos de mic, inițiat în 2017, continuă misiunea Asociației SAMAS, printr-un program de educație nutrițională în grădinițe, menit să reducă riscul de obezitate infantilă și să creeze bune obiceiuri alimentare din primii ani de viață.
Formăm cadre didactice și medicale în nutriția sănătoasă a copiilor, susținem ateliere de gătit sănătos și conferințe pentru părinți, avem lecții de nutriție sănătoasă pentru copii.
Vezi mai multe despre activitatea noastră pe www.asociatiasamas.ro, cutiabebelusului.ro, sanatosdemic.ro

Obiectivele de formare

Informații de actualitate

Veți primi informații practice și actuale despre fiziologia de bază a lactației,  practica alăptării, nutriția perinatală, îngrijirea bebelușului și siguranță.

Învățare individuală

Veți putea parcurge lecțiile în timpul dumneavoastră liber și din liniștea casei. De asemenea, veți avea la dispoziție o bibliografie de filmulețe practice pentru fiecare temă în parte.

Abilități practice

Veți avea posibilitatea să aplicați practic cele învățate în formarea individuală prin parcurgerea unor exerciții chiar cu pacientii dumneavoastră.

Comunicare asertivă

Dezvoltarea abilităților de comunicare asertivă cu pacienții dumneavoastră.

Webinarii live

După parcurgerea lecțiilor individual, veți avea posibilitatea să participați la webinarii live cu un trainer dedicat pe diverse teme.

Sesiuni de întrebări și răspunsuri

Veți avea posibilitatea să puneți întrebările sau nelămuririle apărute prin practica unui trainer senior dedicat.