Creare cont

Pentru a putea urma Formarea medicală continuă adresată AMC pe teme de alăptare, nutriție perinatală, puericultură și siguranța bebelușului, primul pas îl reprezintă crearea unui cont pe site.
Pentru aceasta, dați click pe butonul de culoare
albă din meniul principal sau accesați acest link: https://fmc.sanatoslapieptulmamei.ro/inscriere/.


Formarea medicală continuă este disponibilă tuturor Asistenților medicali comunitari din România !

Dacă sunteți Asistent medical comunitar, indiferent dacă lucrați în mediul rural sau urban, cursurile sunt GRATUITE. Pentru a beneficia de gratuitate, va trebui să menționați angajatorul (de exemplu UAT-ul angajator).

Dacă nu sunteți asistent medical comunitar, dar sunteți interesat să urmați cursurile, vă rugăm să ne scrieți un email la contact@sanatoslapieptulmamei.ro.

Atenție! Completarea angajatorului este obligatorie pentru finalizarea înscrierii. Altfel, nu veți putea trimite cererea de înregistrare.

Veți completa informațiile personale în formular:


Înainte de a finaliza înscrierea, va trebui să bifați că ați citit și înțeles termenii și condițiile de utilizare a site-ului și că sunteți de acord cu prelucrarea datelor dumneavoastră personale de către Asociația SAMAS – pentru mai multe detalii, puteți accesa linkurile menționate în formular:

După completarea câmpurilor din formular dați click pe butonul “Înscriere” de la finalul formularului. Veți vedea un mesaj de confirmare:

Atenție: nu veți primi un mail de la noi decât după verificarea datelor introduse în formularul de înscriere. Este posibil să vă contactăm, telefonic sau prin email, pentru a vă solicita anumite informații suplimentare.

Dacă înscrierea la curs va fi aprobată, veți primi un email cu subiectul “[FMC] Resetare parolă” și următorul conținut:

Va trebui să creați o parolă de acces la contul de pe site. Dând click pe linkul din emailul primit veți fi direcționați spre o pagină din site:


Din motive de securitate a accesului la cont, vă rugăm să nu utilizați parole simple (de exemplu: “123456” sau “parola”). Este posibil chiar să vi se afișeze un mesaj automat de avertizare de tipul acesta:


După ce vă veți crea parola, veți vedea un mesaj de confirmare și vă veți putea accesa contul de cursant:

Puteți ajunge în cont și dând click pe linkul “Autentificare” din partea dreaptă, sus, a paginii:


Pentru intrarea în contul de cursant, va trebui să completați datele de acces – adresa de email cu care v-ați înscris și parola stabilită în pasul anterior și să calculați codul de securitate:


După autentificarea în contul de cursant, veți putea începe cursurile. Pentru aceasta, veți da click pe linkul “Curs FMC” din meniul principal al site-ului:

 

Pentru detalii despre modul în care se derulează cursul, vă rugăm să dați click aici sau să accesați pagina “Cum particip la curs” din meniul “Linkuri utile” din partea de jos a paginilor site-ului:

Note:

– este posibil să existe mici întârzieri în livrarea mesajelor pe email, cauzate de servere. În cazul în care, după câteva minute de la afișarea mesajului că v-a fost trimis un email, acesta nu apare în căsuța dumneavoastră de email, vă rugăm să verificați inclusiv dosarele de spam/ bulk/ junk;

– dacă vă uitați parola, o puteți schimba din pagina de autentificare în cont – veți completa adresa de email cu care ați creat contul și veți primi un link pentru a crea noua parolă:

– pentru probleme legate de crearea sau accesarea contului de cursant, vă rugăm să ne scrieți la contact@sanatoslapieptulmamei.ro, descriind situația cu care vă confruntați.